En særdeles spændende transfer er tæt på at blive offentliggjort.

BT kan afsløre, at den italienske storklub AS Roma henter Brøndbys midtbanespiller Rezan Corlu, der har kontraktudløb med Vestegnsklubben om under et halvt år.

Ifølge BTs oplysninger har 19-årige Rezan Corlu netop skrevet kontrakt med Serie A-klubben, der sidste sæson vandt sølv i Italien og skal spille Champions League i denne sæson.

At Rezan Corlu pludselig er blevet interessant for en stor klub som AS Roma, skal ses i lyset af et nyt og større netværk.

Som BT kunne fortælle for nogle dage siden, har Rezan Corlu netop skiftet agent og bliver nu repræsenteret af rådgiveren Evren Sahin og familien Tutumlu, hvis navn er kendt, fordi Bayram Tutumlu er agent for Michael Laudrup.

Bayram Tutumlus søn, Isaac Tutumlu, og familiens danske rådgiver, Evren Sahin, har stærke forbindelser til AS Romas nye spanske sportsdirektør, Monchi, og det er deres gode forhold, der har gjort, at AS Roma nu køber Rezan Corlu fri.

Rezan Corlu (th.) er aldrig rigtigt slået igennem på førsteholdet i Brøndby, men ikke desto mindre skifter han nu til AS Roma
Rezan Corlu (th.) er aldrig rigtigt slået igennem på førsteholdet i Brøndby, men ikke desto mindre skifter han nu til AS Roma Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Vis mere

Rezan Corlu er et egenprodukt af Brøndby og er opflasket hele vejen gennem klubbens ungdom, så det er et yndlingsbarn, som den danske klub siger farvel til.

Men selv om han blev spået en stor fremtid og har en flot statistik i DBUs ungdomsregi, har han aldrig rigtig fået chancen på Brøndbys bedste mandskab og forlader klubben efter 11 kampe og et mål. På ungdomslandsholdene har Rezan Corlu dog vist sit værd og har i 40 kampe i den rød-hvide trøje scoret 17 mål.

For ganske få dage siden sagde Bayram Tutumlu i et interview til BT, at der ventede Rezan Corlu ’noget stort’, og man må sige med skiftet til AS Roma, at agenten i hvert fald fik ret i et stort klubskifte.

Rezan Corlu har i de seneste kampe ikke været i Brøndbys kamptrupper grundet klubskiftet. Nu er han klar til meget større udfordringer.