Agenten Bayram Tutumlu er mest kendt for sit arbejde med Michael Laudrup, men som han fortalte i et stort interview med BT tirsdag, har han også gang i mange andre forretninger, så det er hans søn, Isaac Tutumlu, der styrer alt agentarbejdet undtagen Michael Laudrup.

Det betyder dog ikke, at Bayram Tutumlu ikke har fingeren på pulsen i forhold til alle nyerhvervelser i sin agentvirksomhed, og han fortæller til BT, at han nu har sikret sig Brøndby-talentet Rezan Corlu, der kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt i Brøndby, og som er på vej væk.

»Min søn Isaac er hans nye agent. Jeg har snakket med hans far og mor, og jeg har snakket med Jan Bech Andersen om ham. Jeg fortalte ham, at han er en vigtig spiller, men de vil ikke have ham. Bare vent og se, hvad der kommer til at ske,« siger Bayram Tutumlu, der ikke vil røbe fremtiden for det 19-årige Brøndby-talent.

Han varsler dog noget stort for offensivspilleren.

»Bare vent og se. Noget stort vil ske for ham. Min søn vil arbejde med unge spillere som Rezan Corlu og gøre dem til stjerner. Også i Danmark. Min søn kender til min kærlighed til det danske land og Brøndby. Vores hold er stærkt, og vi kan hjælpe mange unge danske spillere. Også de etablerede. Det har vi netværket til,« siger Bayram Tutumlu.

Rezan Corlu er en Brøndby-dreng, der har fået sin fodboldmæssige opvækst i klubben. Han har spillet fem Superliga-kampe for klubben, heraf en af dem som starter, mens han var indskifter i fire af dem.