Ibrahim Osman-handlen til en værdi af hele 135 millioner kroner er kollapset for nu.

Det kan B.T. afsløre.

B.T. kunne tirsdag aften afsløre, at West Ham havde budt stort på det 19-årige kæmpetalent fra FC Nordsjælland, og parterne forventede at kunne lukke en aftale til de 18 millioner euro.

Ifølge B.T. oplysninger har der hele tiden været et virkelig godt forhandlingsforløb mellem West Ham og FC Nordsjælland om salget, men det er brudt sammen af en tredjepart.

Ibrahim Osman skal måske alligevel blive i FC Nordsjælland. 
Ibrahim Osman skal måske alligevel blive i FC Nordsjælland.  Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

B.T. kan nemlig fortælle, at agenten Mitch Bakkovens har krævet et uhørt højt agenthonorar til sig selv på mange millioner kroner, og det har fået forhandlingerne til at bryde sammen.

I samme moment bliver historien bare endnu mere dramatisk.

For Mitch Bakkovens er slet ikke retmæssig agent for Ibrahim Osman, der har peget på den belgiske mellemhandler til at stå for sine interesser.

Sagen er bare den, at Ibrahim Osman har en gældende repræsentationsaftale med den engelske agent Darryl Powell, som fører sag i DBU om striden.

Ibrahim Osman har været tæt på at solgt til West Ham for et gigantisk beløb. 
Ibrahim Osman har været tæt på at solgt til West Ham for et gigantisk beløb.  Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det bekræfter DBU over for B.T.

»DBU kan bekræfte, at DBU er i kontakt med den pågældende fodboldagent og dennes advokat i forhold til den konkrete sag, og at disse er opdateret, hvorpå sagen beror,« skriver DBU til B.T. og gør det klart, at Mitch Bakkovens ikke må repræsentere Ibrahim Osman i handlen.

»Såvel fodboldagenten (Darryl Powell, red.), Mitch Bakkovens og Osman Ibrahims advokat er fra DBU blevet orienteret om, at det vil være i strid med fodboldagentreglerne, såfremt Mitch Bakkovens måtte repræsentere Osman Ibrahim som hans fodboldagent, idet Osman Ibrahim har indgået en gyldig repræsentationsaftale med Darryl Powell, som fortsat er gældende,« skriver DBU, der i flere uger har haft sagen liggende.

Betyder det så, at en DBU-agents repræsentationsaftale ikke betyder noget, da man ikke har set nogen konsekvenser for hverken Mitch Bakkovens eller Osman Ibrahim fra jer endnu for at bryde en DBU-agents repræsentationsaftale?

»DBU behandler sagen og udtaler sig generelt ikke om verserende sager. I henhold til DBU’s cirkulære 125 kan overtrædelse af reglerne på fodboldagentområdet medføre disciplinære sanktioner over for både spillere og fodboldagenter,« slutter DBU.

Og nu er dramaet på det højeste punkt. Få dage før vinterens transfervindue lukker, og den største handel i Superligaen var ved at blive en realitet, er det hele kollapset. I hvert fald for nu. Og der er kæmpe kaos i kulissen.