Brøndby kunne stikke en kæp i rivalernes guldhjul og samtidig holde kæmpe videre mod den fjerdeplads, der giver en Europa-duel.

Men det endte altså med et 3-2-nederlag til klubben fra Vestegnen, og her er tre ting, vi lærte af

Manglede noget dommertække

Det var ikke meget, Jens Martin Gammelby rørte Dame N’Doye, da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen dømte straffespark. Den kan han dog godt forklare sig ud af, men sværere bliver det med Robert Skovs to berøringer på selve straffesparket og Denis Vavros frispark på en oplagt Simon Hedlund-målchance. Brøndby vil føle sig bortdømt, men kunne dog også have fået Arajuuri udvist.

Færre fans, men højlydte

Brøndbys fans var færre end normalt i Telia Parken på grund af en reducering i antal billetter som følge af det samme på Brøndby Stadion for FCK-fans. Og med udsigt til at skulle overvære en mulig guldfest for konkurrenterne var det et imponerende fremmøde. Der var ellers tale om, at de blågule fans ville smutte et kvarter før tid, hvis man var bagud, men de fleste blev til det sidste minut.

Har fundet sin nye back

Kevin Mensah er kommet tilbage fra en langvarig skade dette forår og er blevet omskolet til back. Det har været en succes. Flere gange i løbet af foråret har den tidligere angriber været Brøndbys bedste, og mod FCK gjorde han også en god figur. Her kan Brøndby godt spare pengene til sommer og så i stedet bruge dem andetsteds. Flot oplæg til mål.