Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En af de seneste ugers store transfersagaer har været spillet om Mikael Uhres fremtid. Og nu er der igen nyt om den brandvarme topscorer!

Brøndby-bomberen har kontraktudløb om et år, hvorfor snakken, rygterne og spekulationerne om planerne for hans klubmæssige fremtid kører på højeste blus.

B.T.s podcast, 'Transfervinduet', har tidligere afsløret, at der har været aftalt en salgspris på halvanden millioner euro, hvis Uhre, som drømmer om et klubskifte til udlandet, skal købes fri denne vinter.

Men det stejler Brøndby-ledelsen på nu, erfarer 'Transfervinduet'. De er trætte af, at den pris er 'sivet' ud til omverdenen, og har nu hævet prisen på den brandvarme angriber.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Nu skal interesserede klubber betale i hvert fald 15 millioner kroner for Uhre, som Brøndby ellers gerne vil beholde og tilbyde en ny kontrakt, hvilket bliver svært, forlyder det fra 'Transfervinduets' kilder.

I sommer var en klub fra 2. Bundesligaen interesseret i den tidligere Sønderjyske-angriber. Tidligere har også italienske og belgiske klubber snuset til angriberen, som overvejer at cashe ind på sin nuværende succes med et stort klubskifte - måske allerede her til vinter.

27-årige Mikael Uhre har fået sit helt store gennembrud i Brøndby i de seneste sæsoner, og var topscorer i Superligaen i guldsæsonen med 19 scoringer.

I november fik den hurtige jyde debut på Kasper Hjulmands afbudsramte landshold i VM-kvalifikations-kampen mod Skotland.