Hele sæsonen var som en drøm, men den endte som et sandt mareridt.

»Den sommer var en stor nedtur. Jeg følte skam, når jeg gik nogen steder, og følte, at alle kiggede på mig. Det var virkelig forfærdeligt.«

Sådan lyder det fra Brøndby IF's midtbaneprofil Kasper Fisker, som i denne uges udgave af 'Fodbold FM' tager lytterne med bag om Brøndbys vilde rutsjebanetur i 'næsten-guld'-sæsonen i 2018.

Hele podcasten kan høres nederst i artiklen. Her debatterer panelet, som ud over Fisker består af Søren Klæstrup (B.T. Sport) og Anders Borup (Bold.dk), flere aktuelle emner såsom Nicklas Bendtners kontroversielle bog.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Alexander Zornigers Brøndby-mandskab lå i store del af 2018-sæsonen til at vinde guld for første gang siden 2005.

Men to matchbolde i slutningen af sæsonen blev spildt: først hjemme mod FC Midtjylland, som endte med at tage guldet, og efterfølgende i den famøse kamp i Horsens, hvor Kjartan Finnbogasson udlignede i de døende sekunder.

»At være Brøndby-spiller i de dage var noget af det hårdeste, jeg har prøvet. Hele den sommer var man ikke til stede. Det var ligesom et dødsfald eller en kæreste, der slår op,« siger Fisker.

»Det er Horsens-kampen, som fylder mest. Men hvad fanden skal vi gøre om? Vi fører 2-0. Det havde ikke noget at gøre med, at vi var urutinerede eller dårlige taktisk. Det er noget, der skete højere oppe, som vi ikke er herrer over.«

'Fodbold FM' er B.T. Sports podcast om fodbold – og kun fodbold.

Hver mandag debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland.

'Fodbold FM' kan høres som podcast og kan under normale omstændigheder hentes hos din faste podcast-pusher.

Grundet tekniske udfordringer i forbindelse med lukningen af Radio24syv og overdragelsen af 'Fodbold FM' til B.T. kan programmet dog p.t. ikke høres i diverse podcast-apps.