Får balladen om Nicklas Bendtners selvbiografi konsekvenser for den kontroversielle angriber eller kan den ligefrem redde hans eftermæle?

»Hvis der står noget omkring nogle holdkammerater, hvor de bliver lidt stødt, så går jeg i den grad ud fra, at han har vendt det med dem inden. Det ville i hvert fald være klogt af ham.«

Sådan siger Brøndby IF-profilen Kasper Fisker, som er en del af ugens panel i B.T. Sports podcast Fodbold FM, hvor aktuelle emner fra fodboldens verdens debatteres. Udsendelsen kan høres nederst i artiklen.

Og der står faktisk mindre flatterende ting i bogen 'Begge sider' om Viktor Fischer, som Bendtner påstår 'knevrede' sig til en VM-plads i sommeren 2018.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Der hvor bogen bliver udfordrende er de stikpiller, han kommer med til Viktor Fischer, som i øvrigt ikke ville stille op til interview omkring bogen,« siger B.T.s sportschef, Søren Klæstrup, om FCK-angriberen, som til daglig deler omklædningsrum med Bendtner.

På trods af den omtale, den omstridte bog allerede har genereret, tror Kasper Fisker ikke, at den genopblussede virak om Bendtner får indflydelse på, om FCK forlænger med angriberen eller ej.

»Det er jo den præmis omkring Bendtner, som de har købt ind på. De går ind i det her med en viden om alt det her medie-halløj, som følger med Bendtner,« siger han, og bliver bakket op af Anders Borup, chefredaktør på Bold.dk.

»Jeg tror ikke, at han bliver dømt ude af denne verden. Og jeg har meget svært ved at se, at der kommer noget nyt, som gør, at Bendtner bliver en spiller, man ikke tør røre ved.«

Fodbold FM er B.T. Sports podcast om fodbold - og kun fodbold.

Hver mandag debatterer aktører fra fodboldverdenen de vigtigste begivenheder og emner fra ind- og udland.

Fodbold FM kan høres som podcast, og kan under normale omstændigheder hentes hos din faste podcast-pusher.

Grundet tekniske udfordringer i forbindelse med lukningen af Radio24syv og overdragelsen af FODBOLD FM til B.T. kan programmet dog pt. ikke høres i diverse podcast-apps.