Ifølge B.T.s oplysninger har Celta Vigos Emre Mor været i tema hos Brøndby tidligere i dette transfervindue.

Denne sommer kiggede Mor ind i en usikker fremtid, da han vendte retur til Celta Vigo efter et lejeophold hos græske Olympiacos. Meget tydede på, at han var en færdig mand i Celta Vigo. Og det var i den forbindelse, at Brøndby så et uforløst potentiale i dansk-tyrkeren.

Men dét blev ved idéen, for der var flere faktorer, der lige nu skabte dårlig timing for et potentielt samarbejde.

Først og fremmest er Emre Mor en yderst vellønnet herre i Celta Vigo på et niveau, Brøndby ville have svært ved at følge med på.

Foto: MIGUEL RIOPA
Vis mere

Og så begyndte skuden at vende for Mor på banen med gode præstationer, der allerede har givet ham fint med spilletid for Celta Vigo i den indeværende sæson.

Der var ellers flere tråde, der passede godt med et Mor-skifte. Brøndbys fodboldirektør, Carsten V. Jensen, kender Emre Mor særdeles godt fra deres fælles tid i FC Nordsjælland, og Jensen var med til at sende Mor til Dortmund i 2016.

Siden skiftet til Tyskland røg Mor til Celta Vigo, hvor han ikke fandt sig til rette umiddelbart. Men efter udlejninger til Galatasaray og Olympiacos lader det til, at den 23-årige dribler har fået ny vind i sejlene.

Men måske er det sidste ord om Mor og Brøndby ikke skrevet i en nær fremtid, hvis det faktum skulle ændre sig.

Mor har kontrakt med Vigo frem til 2022.