Så er der transfernyt på Vestegnen!

Brøndby IF har nemlig skrevet under på en kontrakt med den 22-årige Blas Riveros. Dermed har klubben fået den venstreback, der længe har været så meget snak om.

»Vi har ikke lagt skjul på, at vi var på udkig efter en spiller, der kunne gå ind og skærpe konkurrencen i venstresiden,« siger klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

»Blas Riveros er med sine 22 år stadig ung og skal naturligvis udvikle sig yderligere, men med over 100 kampe bag sig hos FC Basel er det samtidig en spiller med god erfaring fra en stærk liga, europæiske gruppespil og landskampe for Paraguay. Blas Riveros er en stærk og dynamisk spiller med kvaliteter både defensivt og offensivt, som vi glæder os til at se i Brøndby-trøjen,« siger han desuden.

Den 22-årige venstreback er en del af Paraguays landshold, og han er også med, når de spiller mod Peru og Venezuela i kvalifikationen til Copa America.

Det betyder også, at han ikke er med til træning i Brøndby i denne uge. Klubben oplyser, at forventningen er, at Blas Riveros støder til i slutningen af næste uge.

Der har tidligere været snak om, hvorvidt klubben i dette transfervindue ville hente klublegenden Riza Durmisi. Det har Jan Bech Andersen dog på sin egen kringlede måde afvist over for B.T.

»Det er ikke et spørgsmål om, hvad jeg har lyst til eller interesse i,« sagde han og fortsatte:

»Strategien i det her transfervindue er at finde de to-tre mennesker, der kan forstærke holdet. Og med noget perspektiv. Hvis det er tidligere Brøndby-spillere, og det passer ind i tingene, er det kun glædeligt og absolut et plus. Men det skal ses i den kontekst, det skal være med det rette perspektiv,« sagde Jan Bech Andersen og fortalte, at planen var forstærkning på to pladser.

Når Blas Riveros støder til, bliver det til en klub, der ligger nummer et i Superligaen.

For Brøndby har efter de første fire kampe fået maksimumpoint, og det betyder, at de på Vestegnen indtil videre har høstet 12 af slagsen ud af 12 mulige.

Sommerens transfervindue lukker mandag aften, når det bliver midnat, og B.T følger det selvfølgelig tæt hele vejen. Du kan følge med lige her.