Den store transfer-lukkedag er lig med hede drømme for fodboldfans om de store spillerindkøb, som yndlingsklubben skal gennemføre inde transfervinduet lukker i.

Det gælder nok også for Brøndby IF’s store fanskare. Desværre for dem tyder alt på, at Brøndby IF’s sportslige ledelse får en relativt stille dag og aften på kontoret.

Ifølge B.T. Sports oplysninger arbejder klubben ikke på at hente flere forstærkninger oven på en heftig uge med tre stærke tilføjelser til truppen - til gengæld er der flere marginalspillere, som kan ryge afsted inden midnat.

Der har været snak om, at holdet skulle forstærke sig på midtbanen, hvor der er en del skader. Men både Simon Tibbling og Lasse Vigen ventes at vende tilbage i løbet af efteråret, og så har man fået Hany Mukhtar igang igen.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Også i offensiven stiller klubben sig ifølge B.T. Sports oplysninger tilfreds med udvalget på kanterne og til spidsangriberpladsen, hvor slovakiske Samuel Mraz er lejet i italienske Empoli.

Et salg af Kamil Wilczek er ikke sandsynligt trods interesse fra flere klubber i de seneste uger. En mulighed er dog fortsat Kina og Nordamerika med skifte fra vinter.

Til gengæld er der en række spillere fra overskudslageret, som fodbolddirektør Carsten V. Jensen og co. arbejder intenst på at komme af med.

Mest sandsynligt er det, at Besar Halimi finder sig en ny klub.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Kantspilleren er helt ude i kulden i klubben, og der skulle være bejlere fra Holland og Belgien, som er interesserede i at købe kosovo-tyskeren. Særligt hollandske Fortuna Sittard er varme.

Derudover har klubben arbejdet længe på at slippe af med Jens Martin Gammelby, som ikke har slået til på højrebackpladsen det store prisskilt til trods.

Superligaklubber og klubber i Holland har spurgt på ham, men der er pt. langt mellem de seriøse bejlere, hvilket også er tilfældet for angrebsfloppet Ante Erceg.

Foruden Mraz hentede Brøndby IF i sidste uge både Johan Larsson og den norske midterforsvarer Sigurd Rosted.