En bombe er eksploderet i Brøndby IF's sportslige sektor.

Sportsdirektør Ebbe Sand bliver degraderet fra posten. I stedet skal FC Nordsjællands afgående sportschef, Carsten V. Jensen, overtage posten, som den sportsligt ansvarlige. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er oplysninger, som B.T har fået bekræftet af kilder omkring klubben. Det skulle være utilfredshed med Ebbe Sands indsats i klubben, som har gjort, at han nu mister positionen som sportsdirektør.

Ifølge B.T.'s oplysninger blev Ebbe Sand orienteret om beslutningen af klubejer Jan Bech Andersen tidligere i dag.

Ebbe Sand og Jan Bech Andersen.
Ebbe Sand og Jan Bech Andersen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Carsten V. Jensen forlod tidligere i dag sportschefposten i FC Nordsjælland, hvilket kom som en overraskelse for det meste af fodbolddanmark.

'Jeg er den seneste tid blevet præsenteret for interessante jobmuligheder. Det har jeg efter grundige overvejelser valgt at gå videre med og undersøge nærmere,' lød det fra den kommende sportsdirektør i Brøndby til FCN's hjemmeside.

46-årige Ebbe Sand blev annonceret som ny sportsdirektør i Brøndby IF i efteråret 2018.

Fra januar i år har den tidligere angrebsstjerne i Brøndby IF siddet på posten, efter at Troels Bech frivilligt forlod klubben. Men efter omkring kun et halvt år er Sand nu altså færdig som sportsdirektør.

Carsten V. Jensen.
Carsten V. Jensen. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Det er uvist, om han får en anden rolle i klubben, og hvordan han forholder sig til degraderingen.

Ebbe Sands vigtigste aftryk i den korte tid i sportsdirektør-stolen er ansættelsen af den nye træner, Niels Frederiksen, som blev ansat i juni efter et langt forløb med forhandlinger med potentielle træneremner.

Brøndby IF's spillertrup er i denne uge kommet hjem fra træningslejr i Polen, hvor Niels Frederiksen for første gang har kunnet se sine spillere, inden sæsonen starter om bare ni dage.

Her skal Brøndby IF i aktion i Europa League mod FC Inter Turku.