FC København spillede onsdag mod Hillerød i pokallturneringen. Selvom FCK var store favoritter, endte kampen 1-1, og derfor skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor FCK vandt 4-2.

Nicklas Bendtner fik lov til at starte kampen og spillede samtlige 120 minutter i kampen, der endte i forlænget spilletid.

Nicklas Bendtner var ikke en, man lagde voldsomt mærke til i kampen efter hans to store chancer alene mod Hillerøds målmand, Tim Lund. Som han begge brændte.

Derfor var der mange, der ikke var så tilfredse med angriberens indsats på det sociale medie Twitter. Herunder har vi samlet en håndfuld af de tweets, der blev sendt af sted mod Bendtner i løbet af de 120 minutter i Hillerød:

• I øvrigt kunne Bendtner ikke engang spille fast i Hillerød, han er så piv ringe.
  • Mon Bendtner havde set det ske, at han i en afdanket karrieres efterår ville få lavet en led kanal ude mod Hillerød i 2019, da han i start-00'erne proklamerede, han ville være verdens bedste? #næppe.
  • Havde i hvert fald forventet en noget mere klar Bendtner i dag.
  • Man ved, niveauet er faldet, når kommentatorerne ikke længere kan tale Nicklas Bendtner op. I størstedelen af kampen lød det jo nærmest, som om det var bedstefar og bedstemors lille Nicklas, der løb rundt derinde.

Der var også brugere, der lod tvivlen komme Nicklas Bendtner til gode ved at skrive, at det var hans første lange kampe efter en længere periode, hvor han ikke har spillet.

• Synes, det er fint med ekstra 30 minutter. Så kan Bendtner og N'Doye komme i bedre kampform.
  • Fik noget for de 140,- , Bendtner kom i overtræning, det var køligt, og vi fik sparet Falk for 120 min.

FC København skal næste gang spille mod Silkeborg IF, hvor Nicklas Bendtner kan få nogle flere minutter at spille, hvis Ståle Solbakken ønsker det.