120 minutter.

Så mange minutter spillede Nicklas Bendtner onsdag aften mod Hillerød Fodbold i 3. runde af Sydbank Pokalen.

Nicklas Bendtner indrømmede efter kampen, at 120 minutter var for mange spilleminutter for ham, men som kampen skred frem, vidste han også godt, at det var sådan, det måtte være.

»Det var klart for meget. Men som kampen udviklede sig, og straffesparkskonkurrencen var inde for rækkevidden, jamen, så kunne jeg godt regne ud, grundet det er én af mine spidskompetencer, at jeg nok ville blive på banen,« forklarer Nicklas Bendtner.

FCKs Nicklas Bendtner under kampen mellem Hillerød Fodbold- FC København i Sydbank Pokalen på Hillerød Stadion, onsdag den 25. september 2019.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe

Faktisk var det planen, at Nicklas Bendtner skulle spille til midten af anden halvleg.

»Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg ikke har spillet i lang tid. Vi har taget det dag til dag. I dag skulle jeg have spillet 60-70 minutter. Det blev så 120, og det er klart, at det vil kroppen kunne mærke,« sagde Nicklas Bendtner og henviste til en lang periode uden kampe i benene.

»Det bliver spændende at se, hvordan den reagerer de næste to dage. Det må tiden vise.«

Kampen mod Hillerød Fodbold var samtidig også Nicklas Bendtners første i en FCK-startopstilling. Noget, han naturligvis var glad for, men han kunne alligevel ikke tillade sig at være helt tilfreds efterfølgende, forklarede han.

Nicklas Bendtner spillede udmærket mod Hillerød Fodbold, men manglede at score i ordinær tid. Foto: Liselotte Sabroe

»Jeg fik scoret, men jeg havde mest håbet på, at det blev på en af de andre chancer, men det var da dejligt at få kontoen i gang.«

»Vores mål var at komme videre. Det lykkedes, så det må vi se positivt på. Men vi kan forbedre os. Vi skal tage bedre beslutninger, spille hurtigere og gøre kampen mere simpel.«

Nicklas Bendtner tøver dog heller ikke med at rose modstanderen fra Hillerød Fodbold for deres præstation onsdag aften.

»Kredit til Hillerød, der gjorde det svært for os, og samtidig havde de en målmand, som stod en fantastisk kamp.«