Forhåndsoptagede AGF-fans i højttalerne og tv-streamede fans på storskærme langs sidelinjen.

End ikke to så aparte tiltag kunne stjæle opmærksomheden fra AGFs to store bosser. Direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen var lige ved helt alene at kunne agere hjemmepublikum på Ceres Park, da AGF og Randers spillede 1-1 i Superliga-genstarten.

For kampen igennem var det de to bossers stemmer, der var til at høre fra pladserne øverst oppe på den nederste tribune.

Og med et glimt i øjet kunne AGF-fighteren Nicolai Poulsen da også svare helt klart på spørgsmålet.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Hvad var værst: At du ikke kunne høre tilskuerne, eller at du kunne høre PC og Jacob Nielsen?

»Det er sgu tæt på, at det er værst, at jeg kan høre PC og Jacob råbe. Jeg tror godt, at alle kunne høre dem,« lød det fra Nicolai Poulsen.

Superligaen bliver en anden størrelse i den kommende tid, hvor fans indtil videre ikke er tilladt adgang til stadioner i hele landet. Det arbejdes der hårdt på at få lavet om i kulisserne, men indtil da må man nøjes med alternative indslag.

AGF's fanstreaming var da også af den dragende slags, når man både kunne nyde folk i solbriller og Randers-trøjer, i lænestolen med lillemor eller kendisdanseren Mads Vad i AGF-trikot. Samtidig havde aarhusianerne altså optaget egne fans, som blev afspillet i stadionhøjttalerne hele kampen igennem - på nær ved Randers' 1-0-mål altså.

Randers FC's Simon Piesinger har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen mellem AGF og Randers FC på Ceres Park i Aarhus. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC's Simon Piesinger har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen mellem AGF og Randers FC på Ceres Park i Aarhus. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Men alligevel løb Jacob Nielsens og Peter Christiansens mange og højlydte tilråb med en stor del af opmærksomheden. Også hos modstandertræneren Thomas Thomasberg, der lyttede med fra sidelinjen på de mange tilråb.

»Nogle gange sagligt og nogle andre gange lidt usagligt. Det er jo, hvad det er,« lød det fra Thomasberg, inden han satte ord på selve oplevelsen, der for ham ikke bar præg af manglende fans.

»Det kunne jeg ikke mærke på den måde. Vi var foran 1-0. Havde det været omvendt, havde jeg håbet på, at vi kunne have lagt et tryk a la deres.«

»Jeg tror, at den her kamp var forløbet på samme måde, om der havde siddet 10.000 eller 15.000. Så kan det godt være, det måske kunne have givet lidt ekstra tryk på det hele derinde. Jeg synes, det lignede en turneringskamp. Der var god tænding og intensitet.«