Den svenske UFC-fighter Lina Länsberg er gravid.

Men den glædelige nyhed blev lidt for overvældende for hendes kæreste, Hamid 'Akira' Corrasani, der også er hendes træner.

Han besvimede i hvert fald, da hun fik foretaget en ultralydsscanning. Heldigvis var det ikke alvorligt, understreger hun.

»Han besvimede, da vi kom tilbage i venteværelset. Men han sagde, det var på den positive måde, og at det var den fedeste følelse, han har haft hele sit liv.«

Det siger Lina Länsberg til Aftonbladet.

Lina Länsberg havde egentlig en kamp på programmet i september, men den har hun været tvunget til at sige nej til. Det betyder dog ikke, at hun har lagt træningen på hylden. For hun træner stadig for at holde sig aktiv og har svært ved at forstå, at den krop hun normalt bruger til at kæmpe med, nu skal bringe nyt liv til verden:

»Jeg er vant til, at kroppen bruges til noget helt andet, og lige pludselig vokser der en lille person inde i mig.«

På sin Instagram fortæller hun om de seneste tre måneder, der har været hårde for kæmperen, der har termin til marts næste år.

'Fuck alle de romantiske graviditetsbilleder i solen med falske smil og skønne kjoler. De sidste tre måneder har været et helvede for mig. Underligt nok forsvandt kvalmen, så snart jeg trænede og fik pulsen op. Jeg vil være en bedre fighter efter graviditeten!'

Sådan fortæller Lina Länsberg, der også har delt nogle glimt, der langt fra kan betragtes som glansbilleder. Hun viser blandt andet, hvordan hun flere gange har måttet stikke hovedet i toiletkummen, ligesom de har måttet stoppe under en køretur for at hun lige kunne sætte sig ned på alle fire.

I samme billedserie har hun også delt øjeblikket efter, kæresten var besvimet.

'Da der blev peget på babyens hjertelyd, besvimede han. Billedet er taget efter vi fik lagt han med fødderne oppe, så han lige kunne komme til sig selv og indse, at hans liv nu bliver forandret for altid,' skriver UFC-kæmperen, der satser på at gøre comeback i oktagonen til næste efterår.