2019 var i den grad vildt for tv-værterne Josefine Høgh og Lasse Sjørslev.

De offentliggjorde deres forhold i februar, i slutningen af september blev de forlovet, og den 28. december sidste år blev de gift i Kerteminde.

Og så har parret – selvfølgelig, fristes man til at sige – i løbet af 2019 taget endnu et stort skridt, fortæller hun til Billed-Bladet.

Parret er nemlig 'for længst' flyttet sammen, så de ikke længere skal pendle fra hver sin ende af landet.

De to tv-værter fra TV2 og DR Lasse Sjørslev og Josefine Høgh blev lørdag den 28. december 2019 gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde på Fyn.
De to tv-værter fra TV2 og DR Lasse Sjørslev og Josefine Høgh blev lørdag den 28. december 2019 gift i Sankt Laurentii Kirke i Kerteminde på Fyn. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Da de to fandt sammen, boede Josefine Høgh i Aarhus, hvilket hun havde gjort i en del år, men det er slut nu. For hun og Lasse Sjørslev bor nu sammen i København med Lasse Sjørslevs to børn fra et tidligere ægteskab.

At bo i den danske hovedstad betyder dog, at Josefine Høgh har fået væsentligt længere til sit arbejde på DR Sporten, som ligger i Aarhus, men det tager hun ikke så tungt.

»Vi er vant til at være på farten,« siger den 30-årige vært om sig selv og manden, der arbejder på TV2.

I weekenden var hun sammen med Tina Müller frontfigur på det store årlige sportsshow på DR, 'Sport 2019'.

Tina Müller og Josefine Høgh var værterne ved DR's 'Sport 2019'-show i Jyske Bank Boxen i Herning, lørdag den 4. januar 2020.
Tina Müller og Josefine Høgh var værterne ved DR's 'Sport 2019'-show i Jyske Bank Boxen i Herning, lørdag den 4. januar 2020. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Mens Tina Müller har prøvet det mange gange før, var det første gang for Josefine Høgh, og det gav da også anledning til en smule nerver, indrømmede hun efterfølgende, da B.T talte med hende.

»Selvfølgelig havde jeg nerver på. Men på den sunde måde. Vi har haft et par rigtig fede dage med et par gode prøver. Så jeg var egentlig ret tryg. Men når man kommer ind i en fyldt sal, og kameraerne ruller, og man kan høre og mærke salen, så gør det jo noget ved én. Men det var så fedt. Jeg nød det så meget. Jeg er helt høj, glad og lettet,« sagde den glade vært efter showet og nogle vilde dage.

Den sidste uge af 2019 bød på bryllup, fest og 'Sport 2019'.

»Det har været en uge med mange højdepunkter. Personligt højdepunkt med mit bryllup og professionelt højdepunkt med dagens show. Jeg har det sådan lidt: 'Hvad fanden skal jeg finde på i næste weekend?' Der er jo ikke noget, der kan toppe det her,« sagde den glade DR-vært.