Normalt er hun den, der guider danskerne gennem sportens verden hos DR. Men lige nu prøver Josefine Høgh kræfter med en lidt anden rolle.

For den 30-årige vært har i den seneste tid tonet frem hos DR Nyhederne. Lige nu og i løbet af sommeren er hun vært på TV Avisen.

»Det er fedt. Jeg elsker at lave sport, men det er også rart med udfordringer og at prøve noget andet,« siger Josefine Høgh til Billed-Bladet.

Hun er ellers den faste vært på 'Fodboldmagasinet', men på grund af coronakrisen er det yderst begrænset, hvad der er af sport lige nu.

Josefine Høgh og Lasse Sjørslev blev gift den 28. december 2019.
Josefine Høgh og Lasse Sjørslev blev gift den 28. december 2019. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Josefine Høgh slår dog fast, at hun stadig skal lave sport. Der er bare ikke så meget at lave her lige nu, fordi der er langt mindre sport i tv i disse dage.

Og fordi der er skruet op for nyhedsudsendelserne, blev hun skiftet ind på holdet, der laver TV Avisen.

Det er dog ikke første gang i år, at hun prøver kræfter med noget nyt.

For i januar var hun for første gang vært på det store show 'Sport 2019'. Det var hun sammen med Tina Müller, der har lavet showet flere gange.

Josefine Høgh var vært ved 'Sport 2019' sammen med Tina Müller.
Josefine Høgh var vært ved 'Sport 2019' sammen med Tina Müller. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Selvfølgelig havde jeg nerver på. Men på den sunde måde. Vi har haft et par rigtig fede dage med et par gode prøver. Så jeg var egentlig ret tryg. Men når man kommer ind i en fyldt sal og kameraerne ruller og man kan hører og mærke salen, så gør det jo noget ved en. Men det var så fedt. Jeg nød det så meget. Jeg er helt høj, glad og lettet,« fortalte Josefine Høgh efter showet til B.T.

Ligesom mange andre i sportsverdenen har hun kunnet se, hvordan sommeren ligeså stille er smuldret i løbet af de sidste måneder.

Sportssommeren i 2020 skulle have budt på blandt andet OL og EM i fodbold, men på grund af coronavirus er de to ting rykket til næste år, hvor Tour de France starter i København, så i 2021 bliver der rigeligt at se til for Josefine Høgh og DR Sporten.

Den 30-årige tv-vært blev i december 2019 gift med Lasse Sjørslev, der også er et yderst velkendt ansigt i tv-branchen som nyhedsvært hos TV 2. Parret bor i København.