Omkring 21.000 danske tv-kunder kan søndag ånde lettet på.

Telia og Discovery har nemlig indgået en aftale, der betyder, at Discoverys kanaler igen bliver inkluderet i Telias tv-pakker.

Det oplyser Telia i en pressemeddelelse.

Tirsdag meddelte parterne ellers fortælle, at de ikke var nået til enighed, hvorfor kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6'eren og Canal 9 blev erstattet med CMore Stars, CMore First, CMore Hits og CMore Series.

En lille uge senere har parterne så fundet hinanden, og Telia beklager nu over for sine kunder.

»Vi har indgået en ny aftale med Discovery Networks. Jeg beklager naturligvis den forvirring og usikkerhed, som forløbet har medført for vores kunder,« siger Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia, og fortsætter:

»Selvom vi skulle ud i forlænget spilletid denne gang, så er forhandlingerne endt med et godt resultat. Aftalen betyder først og fremmest, at de kendte kanaler fra Discovery Networks er tilbage i vores kunders TV-pakker i dag.«

Tirsdag kunne man på Telias Facebookside finde et hav af kunder, der udtrykte deres store utilfredshed med, at de nu ikke længere kunne se Discoverys kanaler.

Flere brokkede sig over, at de netop var skiftet fra YouSee til Telia på grund af konflikten mellem de to, men at de nu stod i den præcis samme situation.

Eksempelvis var B.T. i kontakt med Telia-kunden Jan Thorslund fra København, der bestemt ikke var tilfreds med udsigten til ikke længere at kunne se kanalerne.

»Det bør jo ikke være lovligt at varsle så store ændringer med så kort tid. De siger, at der vil komme andre kanaler i stedet for, men dem har jeg ikke brug for. Jeg er sportsmand. Jeg har Discovery på grund af fodbold. Det er det, jeg vil se,« sagde han blandt andet.

Telia oplyser desuden, at man senere på året også vil introducere Dplay som en tilkøbsmulighed.

Omkring nytår brød Discovery Networks Danmark samarbejdet med YouSee, hvor 1,2 millioner kunder mistede en række kanaler. Her er der endnu ikke kommet en løsning.