Nogle rammes slet ikke af symptomer, men for andre er covid-19 en sygdom, der bare ikke er til rigtig at slippe af med. Svenske Anna Amholt hører til den sidste kategori.

Hun er kun 20 år og professionel ishockeyspiller, men efter 220 dages coronaproblemer skal Anna Amholt nu indlægges i mindst seks uger. Det skriver Göteborgs-Posten.

Hun er nemlig nu blevet så træt af ikke at kunne slippe af med den feber, store træthed og muskelsmerter, som hun har været tilbagevendende i de seneste syv måneder.

Derfor indlægges hun fredag Sahlgrenskas corona-rehabilitering for at lade sig undersøge og vende tilbage til et liv uden eftervirkninger.

Foto: Luleå Hockey
Vis mere

»De har fortalt mig, at tidligere patienter har været der i mellem seks og ti uger, og jeg skal regne med det. Jeg håber, at jeg kan komme hjem igen til jul. Det er i hvert fald målet,« siger Amholt til Göteborgs-Posten.

Anna Amholt blev i foråret syg med det, der lignede corona-symptomer, men hun blev aldrig testet. Siden er hun dog fået foretaget en antistof-test, der påviser, at hun har været ramt af corona.

Og hun har altså ikke kunnet slippe helt af med virussens eftervirkninger, hvorfor hendes kontrakt med HV71 er sat på pause.

Hun håber dog stadig at vende tilbage på isen, hvor hun betragtes som et stort målvogtertalent.