Den australske paralympiske sportsstjerne Dylan Alcotts kæreste, Chantelle Otten, afslører nu detaljer om parrets forhold.

Det gør hun på Instagram, hvor hun fortæller om en pinlig hændelse, første gang parret skulle sove sammen.

Hun fortæller, at hun efter at have lyttet til en podcast om en kvinde, der blev pruttet i ansigtet, mens hun gav sin kæreste oralsex, kunne genkende noget fra sit eget liv.

'Det minder mig om første gang, jeg sov med Dylan, hvor jeg pruttede på ham,' afslører Otten om den første date.

Dylan Alcott og Chantelle Otten har dannet par i to år, og de har talt åbent om deres forhold, handicap og seksualitet.

I et interview med Stellar Magazine tidligere på måneden fortalte Otten, at det var vigtigt for dem at dele deres historie, så andre i lignende situationer kan se mulighederne for et godt parforhold.

»Mange mennesker tror, ​​at mennesker med handicap ikke har sex, men jeg har det bedste sex i mit liv, og det er vigtigt for mig at sige det,« sagde Otten og fortsatte:

»Der er mennesker derude, der måske er forelsket i en person med et handicap, men som ikke er sikre på at stille spørgsmål om det. De har brug for at vide, at disse sexliv er vigtige og erotiske og opnåelige, og de kan opbygge et liv sammen.«

Alcott og Otten fandt hinanden gennem sociale medier, efter at hun besøgte en af ​​hans bogturneer, og de offentliggjorde deres forhold sidste år.