Skader og skrammer er ikke fremmede for skateboardlegenden Tony Hawk, der gennem sin lange karriere har slået sig alvorligt adskillige gange.

Men den seneste af slagsen, som den 52-årige amerikaner har pådraget sig, kommer han nok til at huske af en særlig årsag.

Tony Hawk slog nemlig sin hånd så voldsomt, at hans vielsesring var nødt til at blive skåret af, før hans fingre kunne blive sat tilbage på plads.

Det fortæller skateboardstjernen i et opslag på Instagram, hvor han også deler røntgenbillederne af sin skade. Se de billeder i bunden af artiklen.

'Har lige modtaget røngtenbillederne fra lørdagens fiasko. De var nødt til at skære min ring af, før de kunne sætte mine fingre tilbage i deres oprindelige position,' skriver Tony Hawk til et opslag, hvor man kan se røntgenbillederne af hans forvredne fingre.

'Mine fingre er stadig ømme, stive og hævede, men næsten helt funktionelle. Og jeg elsker stadig mit arbejde,' skriver han.

Tony Hawk betragtes som en af skateboardverdenens pionærer, og ud over at have opfundet en lang række af de tricks, som mange skateboardere siden har taget til sig og viderudviklet, har han også fået opkaldt en spilserie, 'Tony Hawk's Pro Skater', efter sig.

Hawk var den første til at lande en såkaldt '900' tilbage i 1999, hvor han roterer 900 grader i luften på et skateboard.