Lexi Thompson vil ikke udsætte sig selv for mere.

'Jeg gider ikke længere forholde mig til de sårende ting, der på det seneste er blevet rettet mod mig på. Det er ikke fair,' meddeler den amerikanske golfstjerne.

I et Instagram-opslag fortæller hun, at hun derfor 'vil tage en pause fra sociale medier'.

Den 24-årige amerikaner har ellers haft masser at glæde sig over. Allerede som 19-årig vandt hun en såkaldt major-turnering, og hun har siden flere gang spillet sig i top-3 i golfens største turneringer. Det er desuden blevet til 10 sejre på LPGA-touren.

Lexi Thompson i aktion på goldbanen.
Lexi Thompson i aktion på goldbanen. Foto: MATTHEW STOCKMAN
Vis mere

Men senest missede hun cuttet ved en turnering i Los Angeles.

Over for magasinet Golfweek fortæller golfspillerens agent, Bobby Kreusler, at Lexi Thompson efterfølgende fandt sin telefon frem og så et væld af negative beskeder.

»Hun kan ikke forstå, hvordan folk kan sige sådan noget, når hun arbejder så hårdt og har ofret så meget,« siger Bobby Kreusler.

Han fortæller desuden, at det drejer sig om et lille skare af brugere, der har hakket på hende gennem længere tid.

I en udtalelse fra Lexi Thompsons management, Blue Giraffe Sports, lyder det videre, at hendes beslutning om at droppe sociale medier skal ses som 'en kulmination efter hårde, sårende og uberettigede kommentarer fra misbrugere på sociale medier'.

'Hun vil midlertidigt fjerne de negative input for at kunne koncentrere sig om at kæmpe mod de bedste i verden,' lyder det videre.

Lexi Thompsons sociale medier vil dog ikke være blottet for opslag i den kommende tid. Ifølge golfspilleren vil hendes pr-hold dog stå for alt indhold i den kommende tid, så hun ikke selv skal konfronteres med brugeres beskeder.

'Nu vil jeg fokusere på mig selv og mit liv,' skriver hun.

I denne uge deltager hun i LPGA-turneringen Mediheal Championship.