'NFL-sidelinjereporter eller vært for AVN's årige pris-uddeling?'

Sådan skrev radioværten fra 'The Score', Dan McNeil, om ESPN-reporteren Maria Taylor, efter sidstnævnte mandag var NFL-reporter på MetLife Stadium. Det skriver New York Post.

AVN er et amerikansk magasin, der dækker pornoindustrien, og sammenligningen fik hurtigt Maria Taylor til tasterne på Twitter.

'Jamen sødeste Danny, hvis du ønsker at fortsætte med at komme med sexistiske kommentarer om mig.. så tag venligst dit kvindehad med til NBA Countdown i morgen, hvor jeg er vært,' skrev hun i et opslag.

Herefter henvendte hun sig til de mange kvinder derude.

'Hey damer, husk at du kan klæde dig i lige det, du vil, og det du føler er behageligt,' lød det fra Maria Taylor, der har været hos ESPN siden 2014.

Dan McNeil, der har arbejdet med sport i Chicago i mere end 30 år, slettede sit tweet efter en halv time, men internettet glemmer som bekendt ikke, og hans ord har fået konsekvenser.

Han har nemlig fået sparket fra sin arbejdsplads, skriver Chicago Tribune.

'Dan McNeil er ikke længere medarbejder hos The Score. Det gælder for os alle, at ord har stor magt. Det giver et ansvar til vores brand og vores personligheder i radioen i forhold til, hvordan vi bruger vores stemme. Tweetet i går aftes (mandag, red.) havde en nedladende og ydmygende tone rettet mod en kvindelig vært, og det var uacceptebelt,' skriver Rachel Williamson, der er chef for Dan McNeils nu tidligere arbejdsgiver Entercom Communications.

Derudover undskylder hun til Maria Taylor, der har fået stor opbakning fra blandt andet andre kvinder i branchen.

'Forestil dig at du virkelig nailer din første reporter-tjans, og så er der en midaldrende mand der skal kommentere på dit tøj,' skriver hendes ESPN-kollega Elle Duncan.

'Bare endnu et eksempel på hvad kvinder skal stå model til i denne branche. Det er stort af Maria at være en del af MNF-holdet, og så kommer der sådan et røvhul, der prøver at underminere så stort et øjeblik i hendes karriere,' skriver Jemele Hill, der arbejder for The Atlantic.