Den frække side OnlyFans hitter blandt kendte, og nu er turen kommet til wrestlingstjernen Zelina Vega, hvis rigtige navn er Thea Megan Trinidad.

Der er bare det problem, at det ikke er tilladt, når man er wrestler.

Det skriver News.com

Vince McMahon, direktør for wrestlingforbundet, indførte i efteråret nye regler, hvor det blev forbudt at supplere sin indtjening fra andre steder.

Justin Barrasso fra Sports Illustrated bekræfter, at Zelina Vega er den første, som mærker konsekvenserne af de nye regler.

»McMahon truede med, at de, der ikke overholdt de nye restriktioner, ville blive straffet med bøde, suspension eller direkte afskedigelse,« udtalte Barrasso tirsdag.

Vega udfordrede forbundet ved, at hun tidligere på måneden åbnede en profil på OnlyFans. Her lagde hun billeder og videoer op af sig selv i blandt andet undertøj. For at se hendes opslag skal man betale et månedligt gebyr på 30 dollar, svarende til 188 kroner.

Selv kommenterer Vega sin fyring på Twitter:

'Jeg vil gerne sige mange tak for de sidste tre-fire år, det har været utroligt. Jeg ville aldrig have været i stand til at sige 'dette er for dig, far', hvis visse mennesker ikke troede på mig. Jeg elsker jer alle, og jeg kunne ikke have gjort det uden jeres støtte.'

Vega takkede, ifølge The Sun, McMahon og insisterede på, at der ikke er noget ondt mellem dem.

Den 29-årige nu tidligere wrestler blev betragtet som en upcoming stjerne i wrestlingverdenen efter at have optrådt i Clash of Champions og WrestleMania 36.

Vega er også aktiv streamer på Twitch, hvilket ligeledes er forbudt under det nye forbund, men OnlyFans-overtrædelsen satte den øverste ledelse i en vanskelig situation, fortalte kilder til Barrasso.