Det bliver uden deltagelse af Nicki Pedersen, når det danske speedwaylandshold senere på ugen rejser til Kroatien på træningslejr.

I slutningen af 2018 blev det ellers meldt ud, at den danske speedwaystjerne igen var en del af landsholdsplanerne, men det er ikke længere tilfældet.

Det fortæller formanden i Dansk Motorsports Union (DMU), Jørgen Bitsch, til TV2 SPORT.

»Der har været en episode, som har gjort, at vi har snakket med de folk, der har været involveret, og vi er blevet enige om, at han (Nicki Pedersen, red.) desværre ikke er med i landsholdstruppen mere i år,« siger Jørgen Bitsch til TV2 SPORT.

Speedwaykørerne Hans Andersen, Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre og Leon Madsen (fra venstre til højre). Arkivfoto.
Speedwaykørerne Hans Andersen, Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre og Leon Madsen (fra venstre til højre). Arkivfoto. Foto: Casper Christoffersen
Vis mere

Ifølge TV2 Sport er det en konfrontation mellem Nicki Pedersen og landsholdskollega Leon Madsen ved Dansk Motorsport Award i januar, der ligger til grund for, at Pedersen og landsholdet går hver til sit.

Her skulle Pedersen ifølge TV2 SPORT også have overfuset landstræner Hans Nielsen.

Selv siger Nicki Pedersen til TV2 SPORT, at han tror, 'det er slut' mellem ham og Hans Nielsen, mens han understreger, at han ikke har noget problem med DMU.

Nicki Pedersen er tidligere tredobbelt individuel verdensmester i speedway, ligesom han fire gange har været med til at vinde VM for hold med Danmark.

/ritzau/