Lyt til artiklen

Stort set hele verdens befolkning ønsker at blive vaccineret mod covid-19, så vi snart kan vende tilbage til en normal hverdag.

Sådan har NFL-stjernen Cole Beasley det dog ikke. Tværtimod. Han nægter nemlig at lade sig vaccinere. Det skriver han i et opslag på Twitter.

'Jeg vil gøre, hvad jeg vil. Jeg vil være ude offentligt. Hvis du er bange for mig, må du holde afstand eller få vaccinen,' skriver den amerikanske wide receiver og fortsætter:

'Jeg kan dø af covid-19, men jeg vil hellere dø, mens jeg lever mit liv. Jeg tager heller ikke medicin for en fod, der ikke er brækket.'

Cole Beasley spiller for Buffalo Bills i NFL.
Cole Beasley spiller for Buffalo Bills i NFL. Foto: Emilee Chinn
Vis mere

Den 32-årige amerikanske fodboldspiller optræder til daglig for Buffalo Bills i NFL.

'Jeg vil spise sundere og drikke mere vand for at opbygge et immunforsvar. Men hvis jeg bliver tvunget til at stoppe, så bliver det sådan,' skriver Cole Beasley afsluttende.

Meldingen for Buffalo Bills-stjernen kommer i samme uge, som NFL ændrede sine covid-19-protokoller.

De opdaterede protokoller siger eksempelvis, at en spiller ikke behøves sendes i karantæne efter at være nærkontakt med en smittet, hvis vedkommende er vaccineret.

Flere rygter i USA går på, at en stor del af Cole Beasleys NFL-kollegaer deler Buffalo Bills-stjernens holdning. De tør bare ikke stå frem grundet deres position i ligaen, hedder det angivelig.

NFL har endnu ikke været ude at kommentere på stjernens opslag.