Han havde kun én tand tilbage efter det forfærdelige styrt, der fik store dele af sportsverdenen til at holde vejret.

Det har dog ændret sig i dag, for i et opslag på Instagram afslører Fabio Jakobsen, hvordan det så ud, både før og efter han fik sat nye tænder i.

»Kan du finde de 10 forskelle på dette billede?« skriver han i opslaget, hvor han smiler stort og i teksten takker de tandlæger, der har hjulpet ham.

»Tak til jer og alle andre læger og tandlæger for støtten og arbejdet de sidste otte måneder. I har alle været så fantastiske. Også Michiel Wouters, der har konstrueret proteserne. Resultatet er fantastisk, og jeg er så taknemmelig. Jeg synes, de er smukke,« skriver Fabio Jakobsen.

Det var under Polen Rundt i begyndelsen af august, Fabio Jakobsen i en spurt blev presset ud i banden af Dylan Groenewegen, hvilket betød, at førstnævnte styrtede voldsomt.

Skaderne var massive. For ud over at han fik slået stort set alle tænder ud, blev Fabio Jakobsens kæbe smadret, han fik skader på kraniet, fik ødelagt ganen og lammet stemmebåndet, og så fik han desuden en grim hjernerystelse. Lægerne måtte sy ham med i alt 130 sting i ansigtet.

I april gjorde han dog comeback i sadlen, og den 24-årige hollænder ser da også frem til den næste tid på cyklen.

»Nu gælder det de kommende mål på cyklen,« skriver Fabio Jakobsen,  som i weekenden har kørt nationale mesterskaber.

»Det næste, der kommer, er træningslejr i Livigno, Tour de Wallonie og Vuelta a España,« skriver han.

Dylan Groenewegen fik ni måneders karantæne af UCI efter den voldsomme episode – hans udelukkelse varede til 7. maj i år.