Norifumi ‘Kid’ Yamamoto er død.

Den legendariske, japanske MMA-fighter blev kun 41 år.

Det er kun små tre uger siden, at han via det sociale medie Instagram meddelte, at han havde kræft - nu har sygdommen allerede taget hans liv.

Sådan lyder det i en meddelelse fra hans træningscenter Krazy Bee.

Kid Yamamoto var en af de allermest berømte MMA-kæmpere fra Asien.

Som det lyder fra den mangeårige MMA-reporter Damon Martin:

'Kid Yamamoto var en af de legendariske fightere, man ville gøre alt for at se kæmpe, lige meget hvornår på dagen eller om natten, det var. Det er trist at se en af de helt store gå bort alt for tidligt.'

Ikke mindst var han berømt for en kamp, hvor han knockoutede sin modstander efter bare fire sekunder. Det korte klip fra den kamp har floreret heftigt, efter at meddelelsen om dødsfald nåede medierne. Se her:

Norifumi ‘Kid’ Yamamoto var indlagt på et hospital i Guam frem til sin død, hvor han var i behandling for sin kræftsygdom.

Op gennem 00erne blev han betragtet som verdens måske bedste MMA-fighter pund-for-pund, og han havde nærmest rockstjerne-status i hjemlandet Japan.

Han chokerede alle, da han i 2007 droppede MMA-karrieren for i stedet at kaste sig over brydning i jagten på en OL-billet i 2008. Det satte en brækket albue dog en stopper for, og da han i 2009 vendte tilbage til MMA-sporten og også entrede UFC nåede han aldrig fordums styrke.

Hans sidste kamp fandt sted i 2015.