Flytningen tilbage til USA har ikke været helt gnidningsfri for TV 2-eksperten Lærke Møller og fodboldspilleren Thomas Enevoldsen.

'Hold nu op en periode, vi har været igennem,' skriver Lærke Møller i et opslag på Instagram.

For udover at skulle igennem en uge med jetlag, blev parret ramt af coronavirus.

'Efterfølgende fik vi Corona med ekstrem hovedpine i 6 dage, og vi har stadig ikke fået vores smags- og lugtesans tilbage,' skriver TV 2-eksperten, der sammen med Thomas Enevoldsen har datteren Cali, der kom til verden i slutningen af juli sidste år.

Og samtidig med at både hun og kæresten var nedlagt på grund af coronavirus, lå datteren med høj feber i nogle dage og var meget pylret, fortæller Lærke Møller. Det var der dog en god grund til.

'Det viser sig så, at der er 2 tænder på vej. Puha! Men nu er vi endelig igennem, og vi er klar til at nyde vores eventyr,' skriver hun til billedet, hvor hun heldigvis smiler stort.

Det var i slutningen af marts, Lærke Møller fortalte, at hun og Thomas Enevoldsen flyttede tilbage til USA, fordi han skal færdiggøre sin kontrakt med klubben Orange County SC i Californien. Noget, der også betyder, at Lærke Møller først er tilbage på skærmen til den nye håndboldsæson på TV 2.

Allerede sidste år blev parrets USA-eventyr en stor udfordring, da Møller blev gravid og skulle føde under coronapandemien.

Først var det planen, hun skulle rejse tilbage til USA, hvor hun skulle føde, men det viste sig at være en stor udfordring. I stedet fik Thomas Enevoldsen lov til at rejse til Danmark, og han nåede også frem i tide til fødslen af parrets datter.

32-årige Lærke Møller stoppede i 2018 sin karriere som håndboldspiller efter store problemer med skader igennem hele karrieren, hvor hun nåede at spille for Aalborg DH, FCM Håndbold, TTH Holstebro og Team Esbjerg samt det danske landshold.

Siden da har hun været ansat på TV 2 som håndboldekspert, hvor hun blandt andet var ekspert under kvindernes EM-slutrunde i december, som blev afviklet på dansk jord.

Enevoldsen har spillet i USA siden 2018 – udover den ufrivillige pause grundet coronapandemien. Her har han repræsenteret Orange County over to omgange samt klubberne Indy Eleven og Sacramento Republic.