Hun har mistet manden i sit liv og den ene af sine elskede døtre.

Nu sætter Kobe Bryants enke, Vanessa Bryant, ord på den enorme sorg, hun og resten af familien er blevet ramt af.

I et opslag på det sociale medie Instagram natten til torsdag dansk tid skriver hun, at hun er 'fuldstændig knust'.

'Vi er fuldstændig knuste over det pludselige tab af min elskede mand, Kobe – en fantastisk far til vores børn – og min smukke, søde Gianna – en kærlig, betænksom og dejlig datter og fantastisk søster til Natalia, Bianka og Capri.'

Den amerikanske basketball-legende mistede søndag livet i et helikopterstyrt. Med om bord var også hans 13-årige datter Gianna og syv andre personer, som sammen med Kobe Bryant var på vej til en basketball-kamp.

'Der er ikke ord nok til at beskrive vores smerte lige nu. Jeg trøster mig ved at vide, at Kobe og Gigi (Gianna, red.) var elskede. Vi var heldige at have dem i vores liv. Jeg ville ønske, at de var hos os for altid,' skriver Vanessa Bryant.

Vanessa Bryant sender også sine tanker til de pårørende til de syv andre ofre.

'Vi er fortvivlede på vegne af de familier, der mistede deres elskede søndag, og vi deler deres sorg,' skriver hun og lægger ikke skjul på, at smerten over sorgen og savnet bliver svær at overvinde:

'Jeg ved ikke, hvordan vores liv vil blive efter i dag, for det er umuligt at forestille sig et liv uden dem.'

Vanessa Bryant benytter også lejligheden til at sende en tak til de mange mennesker, som har vist familien medlidenhed de seneste dage.

'Mine piger og jeg vil gerne takke de millioner af mennesker, der har vist os støtte og kærlighed i denne forfærdelige tid. Tak for jeres bønner. Dem har vi brug for,' skriver hun.

'Vi takker jer for at dele vores glæde, vores sorg og jeres støtte. Vi vil bede om, at I vil respektere det privatliv, vi får brug for til at navigere i i denne nye virkelighed.'

Vanessa og Kobe Bryant blev gift i 2001. De mødtes i 1999, da de var blot 17 og 21 år.

Kobe Bryant blev 41 år. Han spillede i hele sin karriere for klubben Los Angeles Lakers, indtil han stoppede i 2016.

I løbet af sin 20-årige karriere, som begyndte i 1996, vandt Kobe Bryant fem NBA-mesterskaber.

Han spillede 1346 kampe i NBA.