Når man først kan kalde sig for 'kendis', åbner der sig ofte nogle døre, som vi 'dødelige' aldrig kommer til at kunne passere.

Og det var lige præcis, hvad der skete for den danske rapper Kesi, da han en dag befandt sig i London og blev inviteret til en lukket afslutningsfest.

Den danske hitmager, der er stor Arsenal-fan, fik nemlig fornøjelsen af at feste med alle London-klubbens store stjerner.

Det fortæller han i fjerde afsnit af P3-podcasten 'Hvem er Kesi?'.

»Den holder de hvert år, når sæsonen er slut, og så fik vi lov til at komme ind som nogle af de eneste ud over Arsenal-spillerne. Og så var der en masse damer. Jeg tror lidt, det er derfor, festen er der,« fortæller Oliver Kesi Chambuso.

Men den 28-årige danske rapstjerne havde tilsyneladende en smule svært ved at lægge låg på sin begejstring over at være til fest med sit yndlingshold.

Og da han så den tyske verdensstjerne Mesut Özil, vovede han pelsen.

»Den er svær, fordi man vil gerne være sej, men man vil også have billeder. Så på et tidspunkt går jeg hen til Özil og spørger, om jeg må få et billede, og så siger han bare iskøligt: 'Nej.'

Mesut Özil var ikke ligefrem begejstret, da en dansk rapstjerne spurgte, om han måtte få et billede.
Mesut Özil var ikke ligefrem begejstret, da en dansk rapstjerne spurgte, om han måtte få et billede. Foto: JOHN SIBLEY
Vis mere

»Og så var jeg sådan: 'Fuck, jeg skulle ikke have spurgt ham'. For nu er jeg bange for at blive smidt ud fra festen,« siger Kesi.

I podcasten fortæller han blandt også, hvordan han har festet med folk som Kanye West, Kendall Jenner, Asap Rocky og Rihanna.

Kesi, der allerede som 19-årig i 2011 brød igennem på YouTube, har de seneste mange år markeret sig som en af de mest populære musikere i Danmark med en konstant placering i toppen af hitlisterne.

I år er således ingen undtagelse, hvor han med albummet 'BO4L' har toppet den danske albumhitliste, mens singlen 'Blå himmel' var et af de mest streamede numre på Spotify over sommeren.

Noget dårligere går det til gengæld for hans hold Arsenal, der ikke ligefrem har tur i den i Premier League.

Senest er det dog blevet til to tiltrængte sejre over henholdsvis Chelsea og Brighton.