Det var egentlig et fint øjeblik mellem to kærester, som samtidig er blandt verdens bedste i deres sport.

Svenske Maja Dahlqvist og amerikanske Kevin Bolger blev fanget i et kys i træningssporet under ski-VM i tyske Oberstdorff af Aftonbladet. Det kunne virke harmløst, men nu har det billede fået lidt større konsekvenser end som så.

»Vi har sagt, at de må mødes udenhus, men helst ikke så tæt. De har fået taget tester efter det der, så vi har sagt ikke mere af sådan noget,« siger den svenske landsholdschef Anders Byström til Aftonbladet, inden han så fortæller om konsekvensen.

At de ganske simpelt ikke må kysse mere.

Maja Dahlqvist (til venstre) og Jonna Sundling (til højre) efter VM-sejren
Maja Dahlqvist (til venstre) og Jonna Sundling (til højre) efter VM-sejren Foto: ODD ANDERSEN
Vis mere

»Hmm, nej,« siger Byström og fortsætter:

»Man må have forståelse for, at de ses. De har været sammen i en længere periode. Vi har taget mange tester, og alle er raske. De vil ikke bryde nogle bobler bevidst og forsøger at holde sig fra hinanden.«

Maja Dahlqvist bekræftede allerede ved billedet af hende og kæresten Kevin Bolger, at de var et par. Meget mere havde hun ikke at sige til det forleden, men hun lod i stedet skiene tale.

For søndag vandt hun sammen med makkeren Jonna Sundling VM-guld i stafet. Så må hun vente med at fejre kærligheden, til VM-boblerne igen brydes, og det er tid til privatliv igen.