Tidligere mandag kom det frem, at politiet var i gang med at ransage FC Barcelonas kontorer på Camp Nou i en større razzia, hvor der også er sket en række anholdelser.

Og nu bekræfter Barcelona på sin hjemmeside, at politiet har gennemført en razzia i forbindelse med efterforskningen af den såkaldte 'Barcagate'.

»FC Barcelona har tilbudt at samarbejde fuldt ud med myndighederne for at hjælpe med at få fakta på plads i efterforskningen,« skriver klubben blandt andet i en meddelelse, hvor der dog ikke nævnes noget om, hvem der er blevet anholdt.

Men politiet har ifølge nyhedsbureauet AFP bekræftet, at en række personer er blevet anholdt. Politiet vil dog ikke oplyse navnene på de anholdte.

Flere spanske medier har dog gravet frem, at ekspræsident Josep Maria Bartomeu og flere personer fra hans tidligere ledelse er blevet anholdt i den koordinerede politiaktion.

Bartomeus anholdelse skulle have fundet sted i hans eget hjem mandag morgen.

Derudover skulle den administrerende direktør, Oscar Grau, og chefen for klubbens juridiske afdeling, Roman Gomez Ponti, også være anholdt.

Razziaen er altså sket i forbindelse med efterforskningen af den opsigtsvækkende 'Barcagate'. Her er Barcelona-bestyrelsen med Bartomeu i spidsen blevet anklaget for at have hyret et pr-bureau til at svine flere Bara-stjerner – heriblandt Lionel Messi og Gerard Pique – til på de sociale medier.

Klubben har tidligere sagt, at der ikke var hold i anklagerne, og man er også blevet renset af en ekstern undersøgelse foretaget af PWC.

Men politiet efterforsker altså - tydeligvis - stadig sagen.

Josep Maria Bartomeu trak sig som præsident i oktober sidste år, efter han i længere tid havde været i massiv modvind hos blandt andet klubbens fans.