Kaillie Humphries og Lolo Jones kom i store problemer i weekenden.

De to amerikanske bobslædekørere skulle ellers bare en tur fra Tyskland til Schweiz for at komme fra en turnering i tyske Winterberg til schweiziske St. Moritz. Normalt en tur på otte timer, men den blev lige forlænget med et par timer for amerikanerne.

Da de amerikanske bobslædekørere nåede grænsen til Schweiz, opstod der nemlig en situation. De schweiziske toldere ville se minibussen igennem, og da de nåede til bobslæden, kom problemet.

Det valgte Lolo Jones at forevige på sin Instagram-profil. Her kunne hun med video, billeder, lyd og tekst opdatere sine over en halv million følgere om, hvad der skete.

Lolo Jones i bobslædedragt.
Lolo Jones i bobslædedragt. Foto: LUCAS JACKSON
Vis mere

'De nægter at slippe os igennem på grund af vores bobslæde. De tror, at vi har et halvt kilo kokain i den,' skrev Lolo Jones undervejs – muligvis med et blink i øjet – ifølge Nau.ch.

Og det var ikke helt skudt ved siden af, for atleterne havde faktisk hvidt pulver i bilen. Det var dog blot kosttilskudet kreatin. Og det blev også kommenteret af Lolo Jones.

'Haha, laver bare sjov. Det viser sig, at mit kreatin ikke er kokain. Det ser bare sådan ud,' skrev Lolo Jones.

Og da Kaillie Humphries pludselig skulle en tur med tolderne, virkede der til at gå en anelse panik i Lolo Jones. Kun for en kort stund dog. For Humphries var hurtigt tilbage, og det lykkedes at komme ind i Schweiz.

Uanset hvad blev det dog en lang tur for de amerikanske kvinder, der skulle bruge i alt 12 timer på at komme fra den ene turnering til den anden.

Og det skyldtes ifølge det schweiziske medie Blick, at bobslædekørerne havde glemt at udfylde de nødvendige dokumenter for deres udstyr.

Men missionen lykkedes, og da de nåede frem til St. Moritz, kunne Kaillie Humphries opdatere fra hotelværelset efter en lang dag.

'12 timer senere… Vi gjorde det! skrev Kaillie Humphries.