Familien til en 29-årig tidligere NFL-spiller går i disse dage fortvivlede rundt i frygt.

For den tidligere New York Giants-spiller Louis Nix er blevet meldt savnet af sin mor, efter Nix tirsdag formiddag forlod sin fars hjem i Jacksonville i Florida og ikke er set siden. Det har fået Louis Nix' mor til at efterlyse ham med en plakat, der deles flittigt på de sociale medier.

Og hun er bekymret for sin søn.

'Ja, det her er ikke normalt for ham,' siger moderen ifølge journalisten Ben Becker fra tv-stationen Action News Jacksonville.

Det unormale for moderen er, at hun nu siden tirsdag ikke har kunnet ringe til sin Louis Nix, da hans telefonsvarer er fyldt op med beskeder, og at 'folk, som han snakker med, har ikke hørt fra ham, hvilket slet ikke ligner ham'.

For at gøre sagen endnu mere mystisk blev Louis Nix beskudt for bare et par måneder siden, da han var udsat for et røveri, mens han pumpede luft i sine bildæk på en tankstation. Det angreb overlevede han på trods af, at han blev ramt af en kugle.

»Kuglen, der ramte mig, rikochetterede via mit brystben ind i min lunge. Jeg skal opereres, så bliv ved med at bede for mig,« skrev Nix den 9. december på Twitter.

Nu er han væk, og det har fået folk til at spekulere i, om der er en sammenhæng. Det tror moderen dog ikke på. Og siden den episode har Louis Nix ifølge hende ikke haft lyst til at bevæge sig mange steder hen, og han kigger sig hele tiden over skulderen.

Lige nu er det folk, der kigger efter Louis Nix. Den 29-årige mand, der kun fik fire kampe for New York Giants, er væk på fjerde døgn, og der er altså igangsat en større eftersøgning via de sociale medier for at finde ham igen.