Det har ikke været nogen dårlig weekend at spille Lotto i.

Hele seks danskere har nemlig fået titen som lottomillionærer, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Én af de heldige, der har købt sin kupon i Fredericia, kan se frem til hele 7.272.654 kroner på kontoen, mens en heldig frederikshavner kan se frem til 6 millioner ekstra kroner på kontoen.

De øvrige nyslåede millionærer skal formentlig findes på Bornholm, i Holbæk, Vig og Kolding, hvor kuponerne er købt. De fire har vundet mellem én million kroner og 2.165.125 millioner kroner.

Generelt har 2021 været et godt tidspunkt at spille Lotto i indtil videre.

»Det er altid fantastisk, når vi i Danske Spil kan sende en masse gevinster ud til en masse danskere rundt omkring i landet, og i år må i sandhed siges at stå i forhandlernes tegn. De har nemlig stået for i alt af 35 ud af året 54 millionvindere,« lyder det fra administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Der er de seneste uger også blevet uddelt de helt store lottogevinster. Lørdag efterlyste Danske Spil indehaveren af en lottokupon med en gevinst på hele 30 millioner kroner. Kuponen er købt i Solbjerg uden for Aarhus.

9. april vandt en anden heldig dansker danmarkshistoriens næsthøjeste gevinst, da han kunne indkassere 310 millioner kroner i Eurojackpot. Vinderen, der er en mand i 40'erne fra Roskilde, sagde øjeblikkeligt sit job op og købte sig en Mercedes.