Det har ikke skortet på heldige danskere i denne weekend.

Hele fem lottovindere kan nemlig kalde sig millionærer efter weekendens lottotal. Én af dem kunne lørdag indkassere hele 30 millioner skattefrie kroner.

Den nybagte mangemillionær havde købt kuponen med de syv magiske vindertal i SuperBrugsen i Solbjerg ved Aarhus – og den viste sig at være alle pengene værd.

Det er første gang i otte år, at en dansker vinder 30 millioner kroner i Lotto. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Også en heldig spiller fra Djursland fik sig en ny titel, da vedkommende vandt andenpræmien i Joker og derfor kan se frem til en gevinst på i alt 1.236.487 kr.

Derudover havde yderligere to vinderkuponer – købt med kun 36 kilometers afstand – en værdi på hver én million kroner. Kuponerne er købt i henholdsvis Bilka i Næstved og Min Købmand i Slagelse.

Weekendens femte lottomillionær blev fundet fredag. Her havde den heldige vinder afsluttet indkøbsturen hos Dagli’Brugsen i Ørholm i Lyngby med en Eurojackpot kupon. Den indeholdt en række, der udløste præmien på i alt 4.001.048 kroner.

I det hele taget bliver der rullet med lottomillionerne for tiden. Danske Spil har indtil videre i 2021 kåret 49 nye Lottomillionærer. Én af dem scorede danmarkshistoriens næststørste gevinst, da han – en mand i 40'erne – indkasserede 310 millioner kroner i Eurojackpot sidste uge.