Et godt tilbud kan formentlig friste de fleste i en tid med høj inflation og dyre energipriser.

Og det faktum så en bruger på Facebook sit snit til at udnytte.

I hvert fald blev der tirsdag i Facebook-gruppen 'Skibhuskvarteret' lavet et falsk opslag, der fik en række tilbudsjægere ud af starthullerne, skriver Fyens.dk.

I den lokale gruppe kunne man nemlig læse, at Aldi i Havnegade i Odense havde 50 procent tilbud på alt, fordi butikken snart skal lukke. Og det fik ifølge mediet en lang række kunder ned i butikken, der stod klar til at spare en masse penge.

Men desværre for tilbudsjægerne var turen til Havengade spild af tid. Det viste sig nemlig, at opslaget om halv pris var falsk.

Aldi har nemlig ikke haft planlagt et ophørsudsalg. Det bekræfter Louise Wendelbo, kommunikationschef i Aldi, til Fyens.dk.

»Jeg har talt med dem i butikken og kan bekræfte, at der var en del kunder, som besøgte butikken i går, fordi de havde læst opslaget. De blev naturligvis skuffede, men var forstående – det var jo ikke noget, butikken havde haft noget at gøre med.«

»Butikschefen var faktisk selv inde og kommentere opslaget og afvise, at det havde noget på sig. Opslaget blev anmeldt til gruppens administrator, hvorefter det hurtigt blev slettet,« fortæller kommunikationschefen.

9. december i år blev det meldt ud, at Aldi efter 45 år lukker i Danmark.

I stedet overtages 114 af kædens 188 butikker af Rema 1000 – de resterende skal lukkes eller sælges. Ligeledes vil 1.600 af Aldis i alt 2.800 medarbejdere overgå til Rema 1000.