En 35-årig politibetjent fra Københavns Politi er død i en tragisk ulykke natten til tirsdag.

'Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at en 35-årig kollega i nat mistede livet i en færdselsulykke ved Langebro,' skriver Københavns Politi på Twitter.

Der er tale om en tragisk ulykke, hvor en betjent i tjeneste helt tilfældigt blev ramt.

»Det er en besked, vi alle har modtaget med stor sorg. Han var en vellidt kollega, som efterlader et stort tab hos Københavns Politi. Mine tanker og dybeste medfølelse går til de pårørende,« siger chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Jørgen Bergen Skov, i en pressemeddelelse.

Københavns Politi oplyser desuden til B.T., at den nu afdøde betjent ikke var i gang med politiopgaver, da ulykken fandt sted.

Den omkomne betjent vil tirsdag blive mindet på alle landets politistationer, hvor man flager på halv stang.

Den omkomne var politiassistent ved Københavns Politi, oplyses det yderligere. Samtidig slås det fast, at de pårørende er underrettet.

Anmeldelsen om ulykken på Langebro tikkede ind klokken 00.24 natten til tirsdag. Her var seks-syv biler kørt sammen i indadgående retning mod København.

I forbindelse med den tragiske hændelse har Københavns Politi anholdt en 25-årig mand.

Den person var stukket af fra ulykkesstedet, men blev efterfølgende anholdt på Rigshospitalets traumecenter 01.57, oplyser Københavns Politi til B.T.

Manden skal tirsdag fremstilles i grundlovsforhør.

B.T. følger sagen.