Selvom det måske lyder som en kliché, at en netop nyudklækket lottomillionærs liv blev vendt fuldstændig på hovedet, så er det ikke desto mindre det, der er tilfældet her.

En 60-årig kvindelig lottovinder fra Greve har nemlig aldrig rigtig haft nogle penge - før nu.

Den heldige lottovinder, der gerne vil forblive anonym, er førtidspensionist, og hun fortæller, at hun bestemt ikke har haft de nemmeste vilkår i livet, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

»Da min søn var lille, var jeg så fattig, at jeg måtte tigge mad fra naboerne. Jeg har været på bistandshjælp i mange år og har ingen opsparing til min alderdom. Så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er. Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine,« fortæller hun til Danske Spil.

Det kom fuldstændig bag på hende, at hun havde vundet så mange penge, og hun var da også nødt til at ringe ind til Danske Spil for at få bekræftet, at hun rent faktisk var blevet millionær.

Og da stemmen i den anden ende fortalte hende, at det var ganske rigtigt, kunne ikke holde tårene tilbage.

De begyndte at løbe ukotrollabelt ned ad kinderne.

Hun har tænkt sig, at pengene skal bruges på at betale gæld af, og så har hun netop købt den guldring, hun altid har ønsket sig.