En 38-årig mand var i kritisk tilstand fløjet til Aalborg Sygehus, efter at han i sin tuktuk blev påkørt af en bil på Viborgvej i Løgstør mandag.

Nordjyllands Politi kan dog tirsdag formiddag oplyse, at manden er uden for livsfare.

Han er dog fortsat indlagt.

Nordjyllands Politi fik klokken 14.47 mandag meldingen om det alvorlige trafikuheld.

En personbil var trukket ud for at overhale tuktukken, da et dyr pludselig dukkede op på vejen.

»Føreren af bilen forsøger at undvige en harer, der pludselig springer ud foran køretøjet. I forsøget på at styre udenom dyret kommer han til at svinge ind og rammer bagenden af tuktukken,« forklarede vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

Herefter røg både tuktukken og føreren af det lille køretøj ud i grøften. I den forbindelse blev føreren slynget ud af sit køretøj, oplyser vagtchefen.

»Føreren af tuktukken, en 38-årig mand, blev efter påkørslen hentet af en redningshelikopter og fløjet ind til Aalborg Universiteshospital. Han er fortsat i kritisk tilstand,« fortalte Jess Falberg.

Ifølge vagtchefen har der været en bilinspektør ude og foretage vurderinger på stedet. Og der var umiddelbart ikke tale om for høj hastighed, lyder meldingen.

»Føreren af bilen blev afhørt på stedet. Og det er muligt, at han får en sigtelse, men det er endnu for tidligt at sige,« oplyser Jess Falberg.

En tuktuk er et lille trehjulet køretøj, der især bruges som taxi flere steder i verden.

Andre læser også