Den 17-årige Farhad Tober, der har været forsvundet siden den 9. april 2022, er blevet genforenet med sin familie i Tyskland.

Det skriver DR.

B.T. var tidligere på dagen i kontakt med Farhad Tobers onkel, Sulaiman Ibrahim, der fortalte, at familien var på vej til Kiel i Tyskland fordi Farhad Tober, ifølge onklen, havde sendt sin lokation til familien.

Da B.T. talte med onklen mandag i forbindelse med en retssag i Kolding, fortalte han, at Farhad Tober angiveligt var på vej til Tyskland i en lastbil fra Serbien.

Her fortalte onklen også, at familien vil søge asyl i Tyskland.

»Han vil ikke til Danmark. Så hans mor er klar, hvis han ringer. Og så tager de jo til Tyskland og søger asyl der. De vil ikke være i Danmark. Fordi hvis Farhad ikke vil til Danmark, så vi kan heller ikke bo her.«

Har I overvejet, om Farhad slet ikke vil hjem?

»Nej nej, Han siger, at han er flygtet fra politiet.«

Det er bare siden, at det først er nu, at han ringer hjem. Man tænker, at han slet ikke har haft lyst til at komme hjem?

»Han har set dokumentaren, siger han. Han har set det hele. Og så kontakter han os. Måske har han fortrudt, at det skal være på den måde. Fordi det kan være, at han har søgt asyl. Og så er han flygtet. Han var bange.«

B.T. har forsøgt at ringe til familien i Tyskland, men forbindelsen er flere gange blevet afbrudt.

Farhad Tobers onkler og lillebror foran retten i Kolding mandag i sidste uge. Sulaiman ses helt til venstre i billedet. 
Farhad Tobers onkler og lillebror foran retten i Kolding mandag i sidste uge. Sulaiman ses helt til venstre i billedet. 
Vis mere