»Jeg skulle have fået den fandens vaccine.«

Så simpelt kunne det skrives i en sms fra den nu afdøde amerikaner Michael Freedy til sin hustru.

Den 39-årige far til fem mistede livet i sidste uge, efter han blev alvorligt syg med covid-19 på en familietur til San Diego i USA. Det skriver CNN.

Michael Freedy, der i starten troede, han led under en alvorlig solforbrænding, blev siden testet positiv for corona og fik det gradvis værre. Efter få dage var han så medtaget af sygdommen, at han måtte tilkobles en respirator.

Men på trods af, at den tidligere kasinomedarbejder og familiefar fik hjælp til at trække vejret, stod hans liv ikke til at redde, og han nåede som noget af det sidste at sende en række sms'er til sin partner, Jessica DuPreez.

Hun fortæller til CNN, at parret havde aftalt at vente et år, før de tog imod vaccinen, fordi de ville se, hvilken vaccine der havde færrest bivirkninger, og vælge den sikreste.

Men covid-19-pandemien indhentede familien, og nu opfordrer hustruen derfor alle, der fortsat gør sig overvejelser om, hvorvidt de skal have vaccinen, til at få den.

»Fordi vi tøvede, har mine børn ikke længere en far,« siger hun og fortsætter: »Jeg vil til hver en tid vælge en dårlig reaktion på vaccinen frem for at skulle begrave min mand.«