Music Retail Denmark A/S, der står bag musikkæden 4Sound, taber millioner af kroner, det skriver Nordjyske.

4Sound sælger musikudstyr og instrumenter i deres webshop og butikker, som ligger i København, Odense, Aarhus, Esbjerg og Aalborg.

Men det ser, ud til at danskerne ikke går og bruger penge på musikalske hobbyer. I 2017 kom selskabet nemlig ud med et underskud på 5,6 millioner kr.

Modelbillede. Selskabet har ydermere gået fra 104 til 66 medarbejdere i Danmark siden 2013.
Modelbillede. Selskabet har ydermere gået fra 104 til 66 medarbejdere i Danmark siden 2013. Foto: Iris
Vis mere

Det ligger langt under selskabets egne forventninger til 2017. I ledelsesberetningen fremgår det nemlig, at forventningen til 2017 var et overskud på mellem halvanden og to millioner kroner.

‘Målsætningen blev ikke opfyldt primært som følge af hård konkurrence, et aftagende marked samt afholdelse af engangsomkostninger i forbindelse med fraflytning af lejemål,’ står der i regnskabet, der netop er offentliggjort.

Modelbillede. Men nu kommer moderselskabet dog til undsætning. De norske ejere Music Retail Holding A/S har planer om at skyde flere millioner kroner i selskabet. Hvilket giver anledning til at den danske del af selskabet forventer et overskud på tre til fem millioner kr. i 2018.
Modelbillede. Men nu kommer moderselskabet dog til undsætning. De norske ejere Music Retail Holding A/S har planer om at skyde flere millioner kroner i selskabet. Hvilket giver anledning til at den danske del af selskabet forventer et overskud på tre til fem millioner kr. i 2018. Foto: Iris.
Vis mere

Music Retail Denmark har senest haft overskud i 2012. I alle årene efter er selskabet kommet ud med et underskud.

Det har yderemere tæret på selskabets egenkapital, der i 2013 lå på 18,8 millioner kr. Efter 2017 lå det på minus 3,1 millioner kr.