Ansatte i Bestseller belønnes med en ekstra månedsløn.

Det sker som en anerkendelse af den store holdindsats, medarbejderne i Bestseller har lagt i at få virksomheden godt igennem en udfordrende periode og et bemærkelsesværdigt år.

I alt uddeler Bestseller godt 300 millioner kroner til de ansatte i forbindelse med den ekstraordinære bonus.

»Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, it-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde,« uddyber Anders Holch Povlsen.

Bonussen kommer efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden.

Blandt andet traf Bestseller beslutningen om, at de ikke vil udbetale husleje til over 200 butikker.

Her sendte de en mail med budskabet om, 'at de stoppede huslejebetalingerne foreløbigt,' ud til over 200 udlejere landet over, som ejer de forretningslokaler, som mærker som Jack & Jones, Vero Moda, Vila og Only og Name It har lejet sig ind i.

Mailen var underskrevet koncernens finansdirektør, Thomas Børglum Jensen, som forklarede, at Bestseller på grund af lukningen af virksomhedens fysiske butikker ser sig nødsaget til at standse betalingen af husleje 'foreløbigt', og den efterlod flere af udlejerne i chok.

»Det er Danmarks rigeste. Det virker, som om de har deres egne regler,« sagde Hanne Ameli Klausen, der ejer et butikslokale centralt beliggende på gågaden i Holstebro, hvor børnetøjskæden Name It holder til, dengang til B.T og tilføjede:

»De penge kommer jeg jo selv til at mangle til kreditforeningen.«

Efterfølgende måtte Anders Holch Povlsen ud og beklage, at Bestseller havde tilbageholdt betalingen.

»Jeg vil gerne undskylde for vores håndtering og beklager, hvis vi utilsigtet har trådt ved siden af over for nogle udlejere,« sagde Anders Holch Povlsen til Finans, og forklarede, at de nu havde betalt huslejen hos alle deres udlejere.

Men nu er er Bestsellers krise tilsyneladende vendt, og det kommende årsregnskab vidner om en holdindsats, hvor medarbejderne har formået og bidraget til, at den danske virksomhed er kommet stærkt igen efter et bemærkelsesværdigt år.

»Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu,« siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller, i en pressemeddelelse.

Andre læser også