De britiske skatteyderne må til lommerne.

Det britiske kongehus oplyser nemlig nu, at renoveringen af prins Harrys og hertuginde Meghans officielle bolig, Frogmore Cottage, løber op i 2,4 millioner pund - lige over 20 millioner kroner.

Det fremgår af et regnskab fra kongehuset, der er blevet offentliggjort tirsdag.

»Ejendommen har ikke været renoveret i nogle år, og det var allerede planlagt, at den skulle renoveres i nær fremtid som følge af vores forpligtelse til at vedligeholde de kongelige slotte,« siger Michael Stevens, der er ansvarlige for det britiske kongehus' økonomi, til Reuters.

Som led i renoveringen er forældet infrastruktur blevet skiftet ud. Der er blevet ført nye elektriske ledninger rundt, installeret nyt varmesystem og lagt nye rør ind til vand og gas. Endelig er der installeret nye køkkener, badeværelser og lagt nye gulve.

Arbejdet varede et halvt år.

Til gengæld har parret har selv betalt for møblerne i huset.

Prins Harry og hertuginde Meghan flyttede ind i Frogmore Cottage kort før deres søn, Archie, kom til verden i maj.

Bygningen, der stammer tilbage fra 1801, hvor dronning Charlotte beordrede den opført, har tidligere bestået af fem seperate lejligheder.

Tidigere boede parret på Kensington Palace i London.

Indflytningen her var noget dyrere. Her blev kontorerer omdannet til en lejlighed, hvilket løb op i små 34 millioner kroner.

I alt modtog det britiske kongehus i regnskabsåret 2018/2019 82,2 millioner pund i apanage - 685 millioner kroner. Heraf bruges en stor del på renoveringer af slottene.