Billederne af den lille prinsesse Charlotte får adskillige briter til at kigge en ekstra gang.

De nye fotos af Kate og Williams datter viser nemlig en udpræget lighed mellem prinsessen og et ældre og meget prominent medlem af den kongelige familie.

Det er hertuginden selv, der har taget billederne af Charlotte, som fylder fire år torsdag.

I anledningen af fødselsdagen har Kensington Palace offentliggjort tre nye billeder af hende, som Kate Middleton har taget ved familiens hjem i både Kensington Palace og Anmer Hall i Norfolk.

Foto: Kensington Palace
Vis mere

Hoffet har lagt billederne på Instagram efterfulgt af teksten:

'Hertugen og hertuginden af Cambridge er glade for at dele tre nye billeder af prinsesse Charlotte i anledning af hende fireårs fødselsdag.'

De britiske medier er vilde med de nye portrætter og den muntre og ubekymrede tilgang til tilværelsen, som de royale reportere mener at kunne tolke ud af dem.

Enkelte påpeger endda også, at de kan se en udpræget lighed mellem den lille prinsesse og hendes oldemor, selveste dronning Elizabeth.

Elizabeth (th.) og hendes søster Margaret fotograferet som børn.
Elizabeth (th.) og hendes søster Margaret fotograferet som børn.
Vis mere

Charlotte – eller bare Lottie, som familien kalder hende – er ifølge eksempelvis The Sun nemlig som snydt ud af næsen på sin 'great-granny.'

Flere brugere på det sociale medie har også bemærket ligheden med både dronningen og prins William.

Andre mener dog også at kunne se en smule af hendes farmor, afdøde prinsesse Diana i hende.

Billederne kommer blot en uge efter, at Kate og William udsendte nye billeder af deres yngste søn, Louis, som blev et år 23. april.