En af verdens mest eftertragtede ungkarle – i hvert fald for kvinder med prinsessedrømme – er taget af markedet.

Eksprins Philippos, som er dronning Margrethes nevø, har nemlig fundet kærligheden og er blevet forlovet.

Det skriver Billed-Bladet, der henviser til en pressemeddelelse fra ekskong Konstantins kontor.

»Deres majestæter kong Konstantin og dronning Anne-Marie er lykkelige over at kunne meddele forlovelse mellem deres yngste søn, prins Philippos, og Nina Natassja Flohr, datter af Thomas Flohr og Katharina Flohr.«

Billedet af parret er taget af prins Nikolaos
Billedet af parret er taget af prins Nikolaos Foto: Prins Nikolaos
Vis mere

»Parret blev tidligere på sommeren forlovet på øen Ithaca i Grækenland,« lyder det.

Det græske monarki blev egentlig afskaffet i 1974, men familien bruger fortsat de royale titler. Den forelskede eksprins går således ved flere lejligheder under navnet prins Philippos af Grækenland og Danmark.

Han er den yngste af eksdronning Anne-Maries i alt fem børn, og da hans mor jo er vores egen dronnings søster, er kronprins Frederik og prins Joachim derfor hans fætre.

Foruden storesøster eksprinsesse Theodora, som har måttet udskyde sit bryllup grundet coronapandemien, er den 34-årige eksprins den eneste, der endnu ikke er officielt afsat.

Det er for nuværende da også uvist, hvornår han bliver det. Der er nemlig ikke sat en dato på, hvornår han og Nina Natassja Flohr skal forevige kærligheden i kirken.

Nina Natassja Flohr er født i Schweiz, og selv om hun ikke har nogen royale titler, er hendes familie ikke helt ukendt.

Hendes far, Thomas Flohr, ejer nemlig privat-jetfirmaet Vista-Jet og har i mange år figureret på listen over verdens milliardærer.