Det er gået hurtigt med prins Nikolais modelkarriere. For halvanden uge siden gik han sin første catwalk, og nu har han fået taget flere modelbilleder.

Mandag kunne BT oplyse, at den 18-årige prins er blevet tilknyttet det kendte modelbureau Scoop Models.

Kort efter har modelbureauet valgt at offentliggøre en række helt nye billeder af den danske prins. Bag kameraet stod fotografen Marco van Rijt, og både han og Scoop Models har efterfølgende delt nogle af billederne på Instagram.

'Prins Nikolai,' skriver modelbureauet, der har tilføjet en hjerteemoji, før beskeden fortsætter:

'Nye fantastiske billeder af Marco van Rijt'.

Bente Lundquist, der er indehaver af modelbureauet, fortalte mandag til BT, at hun er stolt over deres nyeste tilføjelse til deres i forvejen store modelflok. Hun afviser dog, at titlen som prins har været afgørende.

»Vi har booket ham ud fra hans udseende, og ikke fordi han er prins, men det er jo ikke nogen ulempe. Jeg har mødt ham ved forskellige lejligheder gennem hans mor, og der har jeg siden han var barn sagt, at han har nogle fantastisk flotte træk,« sagde Bente Lundquist, der også selv tidligere har været model.

Bente Lundquist oplyste desuden, at begge prins Nikolais forældre - grevinde Alexandra og prins Joachim - har været meget forstående, og at det sandsynligvis bliver udenlandske catwalks, som prinsens fødder skal betræde.

»Han skal nok primært arbejde internationalt, men han har jo også en skole, som han skal passe,« fortalte hun.

Det var i sidste uge, det kom det frem, at prins Nikolai har gået catwalk for modegiganten Burberry under London Fashionweek.