I videoen herover ses dronningen forlade Rigshospitalet.

Både dronning Margrethe, Prins Joachim og hans to sønner ankom fredag eftermiddag til Rigshospitalet for at besøge prins Henrik.

Ifølge BTs medarbejder på stedet ankom prins Joachim sammen med prins Nikolai og prins Felix først. De gik alle meget hurtigt ind på Rigshospitalet - uden at sige noget til hinanden.

De skyndte sig ind for at se til 83-årige prins Henrik, hvis tilstand ifølge en meddelelse fra Kongehuset tidligere på dagen er alvorligt forværret. Prinsen lider af en lungeinfektion, efter at han tilbage i januar fik konstateret en godartet tumor i venstre lunge.

Blot få minutter senere ankom dronning Margrethe i en sort kronebil, der kørte helt op til indgangen, hvorefter hun hastede forbi den fremmødte presse for at besøge sin mand.

Kort før klokken 17 forlod dronningen Rigshospitalet sammen med prins Joachim og prinserne. Ifølge BTs medarbejder på stedet var dronningen ved godt mod og smilede til Rigshospitalets personale.

Det er uvist, hvorvidt kronprins Frederik allerede har været på besøg på Rigshospitalet eller om han kommer senere fredag. Hans hustru, kronprinsesse Mary besøgte prins Henrik kort før klokken 11 i formiddag i selskab med prins Christian og prinsesse Isabella.

Prins Henrik blev indlagt på Rigshospitalet sidst i januar efter et ophold i Sharm el Sheikh i Egypten, hvor han igennem mange år har kendt hotelejeren Enan Galaly, som han også tilbragte tid med under det seneste besøg.

Herunder ses dronning Margrethe ankomme til Rigshospitalet:

Herunder ses prins Joachim ankomme til og forlade Rigshospitalet

Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Foto: Jonas Olufson
Vis mere

Foto: Jonas Olufson
Vis mere

Foto: Jonas Olufson
Vis mere